URL-lister

Afsnittet URL-lister sætter dig i stand til at angive HTTP-adresser, der skal blokeres, tillades eller udelades fra kontrol. Websteder på listen over blokerede adresser kan ikke åbnes. Websteder i listen over udeladte adresser kan åbnes uden scanning for skadelig kode.

Hvis du kun vil tillade adgang til de URL-adresser, der er vist på listen Tilladt URL, skal du vælge indstillingen Begræns URL-adresser.

Hvis du vil aktivere en liste, skal du vælge Aktiveret ud for listenavnet. Hvis du vil have besked, når der indtastes en adresse fra den aktuelle liste, skal du vælge indstillingen Meddelt.

På alle lister kan de særlige symboler * (stjerne) og ? (spørgsmålstegn) anvendes. Asterisken erstatter en hvilken som helst streng, og spørgsmålstegnet erstatter et hvilket som helst symbol. Vær særligt opmærksom, når udeladelse af adresser angives, fordi listen kun bør indeholde adresser, der er tillid til, og som er sikre. Det er også nødvendigt at sikre, at symbolerne * og ? bruges korrekt i denne liste.