Advarsler og meddelelser

I sektionen Advarsler og meddelelser kan du konfigurere, hvordan trusselsadvarsler og systemmeddelelser skal håndteres i ESET Cyber Security Pro.

Hvis du deaktiverer indstillingen Vis advarsler, deaktiveres alle advarselsvinduer, og det anbefales kun i visse situationer. Vi anbefaler, at de fleste brugere lader denne indstilling forblive i standardindstillingen (aktiveret). Avancerede indstillinger beskrives i dette kapitel.

Hvis du vælger Vis meddelelser på skrivebord, vises advarselsvinduer, der ikke kræver brugerhandling, på skrivebordet (som standard øverst til højre på skærmen). Du kan definere den periode, som en meddelelse vises i, ved at justere værdien for Luk meddelelser automatisk efter X sekunder (5 sekunder er standard).

Fra og med ESET Cyber Security Pro version 6.2 kan du også forhindre, at visse Beskyttelsesstatusser vises på programmets hovedskærm (vinduet Beskyttelsesstatus). Du kan få mere at vide under Beskyttelsesstatus.