Firewallzoner

En zone repræsenterer en samling netværksadresser, som udgør en logisk gruppe. Hver adresse i en given gruppe er knyttet til lignende regler, der er defineret centralt for hele gruppen.

Du kan oprette disse zoner ved at klikke på Tilføj... Angiv et navn til og en beskrivelse (valgfrit) af zonen, vælg en profil, som denne zone skal tilhøre, og tilføj en IPv4-/IPv6-adresse, et adresseinterval, et undernet, et Wi-Fi-netværk eller en brugerflade.