Firewallregler

Firewallregler er et sæt betingelser, som bruges til at teste netværksforbindelser og til at identificere de rette handlinger for disse betingelser. Du kan bruge firewallregler til at definere den type handling, der skal udføres, når der oprettes en forbindelse, som er defineret af en regel.

Indgående forbindelser startes af en fjerncomputer, der forsøger at oprette en forbindelse til det lokale system. Udgående forbindelser fungerer omvendt – det lokale system kontakter en fjerncomputer.

Hvis der registreres ny ukendt kommunikation, skal du overveje nøje, om du vil tillade eller afvise den. Uønskede, usikre eller ukendte forbindelser udgør en sikkerhedsrisiko for systemet. Hvis en sådan forbindelse oprettes, anbefales det, at du er ekstra opmærksom på fjerncomputeren og det program, der forsøger at oprette forbindelse til din computer. Mange infiltrationer forsøger at hente og sende private data eller overføre andre skadelige programmer til værtsarbejdsstationer. Firewallen giver dig mulighed for at registrere og afbryde sådanne forbindelser.

Programmer, der er signeret af Apple, har som standard adgang til netværket. Hvis du vil deaktivere dette, skal du fjerne markeringen i Giv automatisk software, der er signeret af Apple, adgang til netværket.