POP3-protokolkontrol

POP3-protokollen er den mest populære protokol, der anvendes til at modtage e-mail-kommunikationer med på en e-mail-klient. ESET Cyber Security Pro yder beskyttelse for denne protokol, uanset brugt e-mail-klient.

Det beskyttelsesmodul, der yder denne kontrol, initieres automatisk ved systemstart og er så aktiv i hukommelsen. Sørg for, at modulet er aktiveret, så protokolfiltrering fungerer korrekt. POP3-protokolkontrol udføres automatisk, uden at du skal omkonfigurere din e-mailklient. Som standard scannes al kommunikation på port 110, men andre kommunikationsporte kan tilføjes, hvis det er nødvendigt. Portnumre skal afgrænses af et komma.

Hvis indstillingen Aktivér kontrol af POP3-protokol er aktiveret, overvåges al POP3-trafik for skadelig software.