Hvad gør jeg, hvis programmet ikke fungerer korrekt?

Når et modul fungerer korrekt, vises der et grønt ikon. Når et modul ikke fungerer korrekt, vises der et rødt udråbstegn eller et orange beskedikon. Der vises yderligere oplysninger om modulet og en foreslået løsning til rettelse af problemet. Skift status for individuelle moduler ved at klikke på det blå link under hver meddelelse.

Hvis du ikke kan løse et problem med de foreslåede løsninger, kan du søge efter en løsning i ESET-vidensbasen eller kontakte ESETs kundeservice. Kundeservice besvarer hurtigt dine spørgsmål og hjælper med at løse problemer med ESET Cyber Security Pro.