Fortrolighedspolitik

ESET, spol. s r. o. med registreret kontoradresse på Einsteinova 24, 851 01 Bratislava, Slovakiet, registreret i handelsregistret administreret af I distriktsdomstol i Bratislava, Afdeling Sro, Jour. nr. 3586/B, virksomhedsregistreringsnummer: 31333532 som dataansvarlig ("ESET" eller "vi") ønsker at gøre processen tydeligere i forbindelse med behandling af vores kunders personlige data og fortrolighed. For at nå dette mål udgiver vi nærværende fortrolighedspolitik med det ene formål at informere vores kunder ("slutbruger" eller "dig") om følgende emner:

Behandling af personlige data,

Datafortrolighed,

Datasubjektets rettigheder.

Behandling af personlige data

Tjenester, der leveres af ESET som en integreret del af vores produkt, leveres i henhold til vilkårene i slutbrugerlicensaftalen ("EULA"), men nogle af dem kræver muligvis særlig opmærksomhed. Vi vil gerne give dig flere detaljer om indsamling af data i forbindelse med klargøring af vores tjenester. Vi leverer flere former for tjenester som beskrevet i EULA'en samt produktdokumentation, f.eks. opdaterings-/opdgraderingsservice, ESET LiveGrid®, beskyttelse mod misbrug af data, support osv. For at få det hele til at fungere skal vi indsamle følgende oplysninger:

Opdateringer og andre statistikker, der dækker oplysninger vedrørende installationsprocessen og din computer, herunder den platform, som vores produkt er installeret på, og oplysninger om betjening af og funktionaliteten i vores produkter, f.eks. produktets operativsystem, hardwareoplysninger, installations-id'er, licens-id'er, IP-adresse, MAC-adresse og konfigurationsindstillinger.

Envejshashes, der er relateret til infiltrationer som led i ESET LiveGrid®-omdømmesystemet, øger effektiviteten af vores antimalwareløsninger ved at sammenligne scannede filer med en database med whitelistede og blacklistede emner i skyen.

Mistænkelige eksempler og metadata som led i ESET LiveGrid®-feedbacksystemet, som giver ESET mulighed for at reagere øjeblikkeligt i forhold til vores slutbrugeres behov, og som sørger for, at vi reagerer på de seneste trusler. Vi er afhængige af, at du sender os

oinfiltrationer, f.eks. potentielle eksempler på virus og andre skadelige programmer og mistænkelige, problematiske, potentielt uønskede eller potentielt usikre elementer, f.eks. eksekverbare filer, e-mails, som du har rapporteret som uønsket e-mail, eller som er registreret af dit produkt;

ooplysninger om enheder på lokale netværk, f.eks. type, leverandør, model og/eller navn på enhed;

ooplysninger vedrørende brugen af internettet, f.eks. IP-adresse og geografiske oplysninger, IP-pakker, URL-adresse og ethernetstrukturer;

ofiler med nedbruds-dump og oplysninger indeholdt i filerne.

Vi ønsker ikke at indsamle dine data ud over det nævnte, men undertiden er det umuligt at undgå det. Tilfældigt indsamlede data kan være inkluderet i selve malwaren (indsamlet uden din viden eller godkendelse) eller som en del af filnavne eller URL-adresser, og det er ikke vores hensigt, at de indgår i vores systemer, eller at behandle dem med det formål, der er nævnt i nærværende fortrolighedspolitik.

Licensoplysninger, f.eks. licens-id, og personlige data, f.eks. navn, efternavn, adresse, e-mailadresse, er påkrævet af hensyn til fakturering, bekræftelse af licensens ægthed og klargøring af vores tjenester.

Kontaktoplysninger og data, der er indeholdt i dine supportanmodninger, kræves i visse tilfælde i forbindelse med supportservice. Afhængigt at den kanal, du vælger at kontakte os via, indsamler vi muligvis din e-mailadresse, dit telefonnummer, dine licensoplysninger, dine produktoplysninger samt en beskrivelse af din supportsag. Du bliver muligvis bedt om at angive andre oplysninger for at lette supportservice.

Fortrolighed af data

ESET er en virksomhed med aktiviteter over hele verden via associerede enheder eller partnere som en del af vores distributions-, service- og supportnetværk. Oplysninger, der behandles af ESET, overføres muligvis til og fra associerede enheder eller partnere med henblik på håndhævelse af EULA'en, f.eks. levering af tjenester, support eller fakturering. Afhængigt af din placering og den tjeneste, du vælger at bruge, er det måske nødvendigt for at os at overføre dine data til et land med manglende beslutning om tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i EU. Selv i dette tilfælde er enhver overførsel af oplysninger underlagt regulering af lovgivning om databeskyttelse, og overførslen finder kun sted, hvis det er påkrævet. Standardbestemmelser i kontrakter, bindende forretningsregler eller anden sikkerhed skal udarbejdes uden undtagelse.

Vi bestræber os på at forhindre, at data opbevares længere tid end nødvendigt, mens vi leverer tjenester i henhold til EULA'en. Vores opbevaringsperiode kan i visse tilfælde være længere end gyldigheden af din licens for at give dig tid til at forny licensen. Minimerede og pseudonymiserede statistikker og andre data fra ESET LiveGrid® kan i visse tilfælde behandles yderligere med henblik på statistik.

ESET tager passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at sikre et sikkerhedsniveau, der er velegnet i forbindelse med potentielle risici. Vi bestræber os på at sikre en løbende fortrolighed, integritet, tilgængelighed og fleksibilitet i behandlingssystemer og -tjenester. I tilfælde af datalækager, der medfører en risiko for dine rettigheder og din frihed, vil vi dog give besked herom til tilsynsmyndigheder samt datasubjekter. Som registreret person har du ret til at indgive en klage hos tilsynsmyndighederne.

Den registreredes rettigheder

ESET er underlagt bestemmelser i slovakisk lovgivning, og vi er forpligtet til at overholde databeskyttelsesloven som en del af EU. I henhold til betingelser anført i lovgivningen vedrørende databeskyttelse har du følgende rettigheder som registreret person:

ret til at anmode om adgang til personlige data fra ESET,

ret til rettelse af dine personlige data, hvis de er unøjagtige (du har også ret til at få ufuldstændige personlige data fuldstændiggjort),

ret til at anmode om sletning af dine personlige data,

ret til at anmode om begrænsning i behandling af dine personlige data,

ret til at protestere mod behandling,

ret til at indgive en klage samt,

ret til dataportabilitet.

Hvis du ønsker at udøve din ret som registreret person, eller hvis du har spørgsmål eller andre overvejelser, kan du sende en meddelelse til os på følgende adresse:

ESET, spol. s r.o.
Data Protection Officer
Einsteinova 24
85101 Bratislava
Slovak Republic
dpo@eset.sk