Behörigheter

ESET Cyber Security Pro-inställningarna är mycket viktiga för organisationens säkerhetsprinciper. Obehöriga ändringar kan äventyra systemets stabilitet och skydd. Därför är det möjligt att definiera vilka användare som har behörighet att redigera programkonfigurationen.

Ange behöriga användare genom att klicka på Inställningar > Ange programinställningar... (eller tryck på cmd+,) > Behörigheter. Välj användare eller grupper i listan till vänster och klicka på Lägg till. Om du vill visa alla systemanvändare/-grupper väljer du Visa alla användare/grupper. Om du vill ta bort en användare väljer du listan Valda användare till höger och klickar på Ta bort.

note

Om uppgradering

Lämnar du listan Valda användare tom, anses alla användare vara behöriga.