Avinstallation

Om du vill avinstallera ESET Cyber Security Pro gör du något av följande:

sätt in ESET Cyber Security Pro-installations-CD/DVD-skivan i datorn, öppna den från skrivbordet eller Finder-fönstret och dubbelklicka på Avinstallera

öppna ESET Cyber Security Pro-installationsfilen (.dmg) och dubbelklicka på Avinstallera

starta Finder, öppna mappen Program på hårddisken, tryck på CTRL och klicka på ESET Cyber Security Pro-symbolen och välj Visa paketets innehåll. Öppna Contents > Helpers-mappen och dubbelklicka påUninstaller-ikonen.