Vad gör jag om programmet inte fungerar

När en modul fungerar korrekt visas en grön ikon. När en modul inte fungerar korrekt visas ett rött utropstecken eller en gul meddelandeikon. Ytterligare information om modulen och en föreslagen lösning för att lösa problemet visas. Ändra status på enskilda moduler genom att klicka på den blå länken under varje meddelande.

Om det inte går att lösa ett problem med den föreslagna lösningen, går det att leta efter en lösning i ESET:s kunskapsbas eller kontakta ESET:s kundtjänst. Kundtjänst svarar snabbt på dina frågor och hjälper dig att lösa problem med ESET Cyber Security Pro.