När konfigurationen för realtidsskydd bör ändras

Realtidsskyddet är den viktigaste komponenten för att upprätthålla ett säkert system med ESET Cyber Security Pro. Var försiktig vid ändring av realtidsskyddets parametrar. Vi rekommenderar att endast ändra dessa inställningar under vissa förutsättningar. Till exempel i en situation där det finns en konflikt med ett visst program.

Efter installation av ESET Cyber Security Pro optimeras alla inställningar så att användarna får ett maximalt systemskydd. Återställ standardinställningarna genom att klicka på Standard längst ned i fönstret Realtidsskydd (Inställningar > Ange programinställningar... > Realtidsskydd).