Bestanden in quarantaine plaatsen

ESET Cyber Security Pro plaatst verwijderde bestanden automatisch in quarantaine (als u deze optie niet hebt gedeselecteerd in het waarschuwingsvenster). U kunt elk verdacht bestand in quarantaine plaatsen door op Quarantaine... te klikken . Het contextmenu kan eveneens worden gebruikt voor dit doel. Druk op Ctrl en klik in het lege veld, selecteer Quarantaine, selecteer het bestand dat u in quarantaine wilt plaatsen en klik op Openen.