Firewallzones

Een zone is een verzameling netwerkadressen die één logische groep vormen. Aan elk adres in de desbetreffende groep worden regels toegewezen die centraal zijn gedefinieerd voor de hele groep.

U kunt deze zones maken door op Toevoegen... te klikken. Geef een Naam en een Beschrijving (optioneel) voor de zone op, selecteer een profiel waartoe de zone behoort en voeg een IPv4-/IPv6-adres, adresbereik, subnet, Wi-Fi-netwerk of een interface toe.