POP3-protocolcontrole

Het POP3-protocol is het meest gebruikte protocol voor het ontvangen van e-mailcommunicatie in een e-mailclienttoepassing. ESET Cyber Security Pro biedt beveiliging voor dit protocol, ongeacht welke e-mailclient wordt gebruikt.

De beveiligingsmodule die deze controle biedt wordt automatisch gestart wanneer het systeem wordt opgestart en is vervolgens actief in het geheugen. Zorg ervoor dat de module is ingeschakeld anders werkt protocolfiltering niet goed; POP3-protocolcontrole wordt automatisch uitgevoerd zonder dat u uw e-mailclient daarvoor opnieuw hoeft te configureren. Standaard wordt alle communicatie via poort 110 gescand, maar u kunt indien nodig andere communicatiepoorten toevoegen. Poortnummers moeten worden gescheiden door een komma.

Als de optie POP3-protocolcontrole inschakelen is geselecteerd, wordt alle POP3-verkeer gecontroleerd op schadelijke software.