Te volgen procedure als het programma niet correct werkt

Wanneer een module correct werkt, wordt er een groen pictogram weergegeven. Wanneer een module niet correct werkt, wordt er een rood uitroepteken of een oranje meldingspictogram weergegeven. Er wordt aanvullende informatie over de module en een voorgestelde oplossing voor het probleem weergegeven. U kunt de status van afzonderlijke modules wijzigen door op de blauwe koppeling onder elk waarchuwingsbericht te klikken.

Als u een probleem niet kunt oplossen met de voorgestelde oplossingen, kunt u zoeken in de ESET-kennisbank zoeken naar een oplossing of contact opnemen met de klantenservice van ESET. De klantenservice zal uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden en eventuele problemen met ESET Cyber Security Pro oplossen.