Te volgen procedure als real-timebeveiliging niet werkt

In dit hoofdstuk worden probleemsituaties beschreven die zich kunnen voordoen bij het gebruik van Real-timebeveiliging, en oplossingen hiervoor.

Real-timebeveiliging is uitgeschakeld

Als Real-timebeveiliging per ongeluk is uitgeschakeld door de gebruiker, moet Real-timebeveiliging opnieuw worden geactiveerd. U kunt Real-timebeveiliging opnieuw activeren door in het hoofdmenu te klikken op Instellingen > Computer en Real-timebeveiliging van bestandssystemen op INGESCHAKELD te zetten. U kunt Real-timebeveiliging van bestandssysteem ook inschakelen in het venster met voorkeuren voor de toepassing onder Real-timebeveiliging door Real-timebeveiliging van bestandssysteem inschakelen te selecteren.

Real-time beveiliging voert geen detecties uit en schoont geen infiltraties op

Controleer of er geen andere antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd op de computer. Als twee programma's voor real-timebeveiliging tegelijk zijn geactiveerd, conflicteren deze mogelijk. Wij adviseren u alle eventuele andere antivirusprogramma's van uw systeem te verwijderen.

Real-timebeveiliging wordt niet gestart

Als real-timebeveiliging niet wordt geactiveerd wanneer u het systeem opstart, zijn er mogelijk conflicten met andere programma's. Als dat het geval is, neem dan contact op met ESET Klantenservice.