Avanserte alternativer

For å deaktivere varslinger som vises etter hver oppdatering, velger du Ikke vis varslinger om gjennomført oppdatering.

For å laste ned utviklingsmoduler som gjennomgår endelig testing, slå på Forhåndsoppdatering. Forhåndsoppdateringer inneholder ofte korrigeringer av produktproblemer. Forsinket oppdatering laster ned oppdateringer noen timer etter at de blir gitt ut, for å sikre at klientene ikke mottar oppdateringer før det er bekreftet at disse er fri for problemer.

ESET Cyber Security Pro registrerer avbildninger av deteksjons- og programmoduler for bruk med Oppdater tilbakerulling-funksjonen. La Opprett avbildning av oppdateringsfiler være aktivert for å få ESET Cyber Security Pro til å registrere disse avbildningene automatisk. Hvis du mistenker at en ny oppdatering av deteksjonsmodul og/eller programmodul kan være ustabil eller skadet, kan du bruke tilbakerullingsfunksjonen til å rulle tilbake til forrige versjon og deaktivere eventuelle oppdateringer i en angitt tidsperiode. For å gjenopprette oppdateringer til eldste versjon, klikker du på Tilbakerulling. Alternativt kan du aktivere tidligere deaktiverte oppdateringer hvis du har utsatt dem på ubestemt tid. Når du ruller tilbake til en tidligere oppdatering, bruer du Angi utsettelsesperiode til rullegardinmenyen for å velge tidsperioden du ønsker å utsette oppdateringer for. Hvis du velger frem til avlyst, vil ikke normale oppdateringer gjenopptas før du gjenopprette dem manuelt. For å gjenopprette oppdateringer manuelt, klikker du på Tillat. Vær forsiktig når du angir tidsperioden for å utsette oppdateringer.

Angi maksimal deteksjonsmotoralder automatisk – Her kan du angi maksimal tid (i dager) som går før deteksjonsmodulen rapporteres som utløpt. Standardverdien er 7 dager.