Varsler og meldinger

I delen Varsler og meldinger kan du konfigurere hvordan trusselvarsler og systemmeldinger håndteres av ESET Cyber Security Pro.

Hvis du deaktiverer Vis varsler, deaktiveres alle varselvinduer. Dette er bare anbefalt for spesifikke situasjoner. For de fleste brukere anbefaler vi å beholde standardalternativet (aktivert). Avanserte alternativer er beskrevet i dette kapitlet.

Hvis du velger Vis varsler på skrivebordet, vises varselvinduer som ikke krever at brukeren foretar seg noe på skrivebordet (øverst i høyre hjørne på skjermen som standard). Du kan definere hvor lenge en melding skal vises ved å justere verdien for Lukk meldingsbokser automatisk etter X sekunder (5 sekunder som standard).

Etter at versjon 6.2 av ESET Cyber Security Pro kom ut, kan du også hindre at visse Beskyttelsesstatuser vises i hovedskjermen til programmet (Beskyttelsesstatus-vinduet). Se Beskyttelsesstatuser for å finne ut mer om dette.