Loggvedlikehold

Loggkonfigurasjonen for ESET Cyber Security Pro er tilgjengelig fra hovedvinduet. Klikk Oppsett > Angi programinnstillinger (eller trykk på cmd+,) > Loggfiler. Du kan angi følgende alternativer for loggfiler:

Slett gamle loggarkiver automatisk – Loggoppføringer som er eldre enn det angitte antallet dager, blir automatisk slettet (90 dager som standard)

Optimaliser loggfiler automatisk – loggfilene defragmenteres automatisk hvis den angitte prosentverdien av ubrukte oppføringer overskrides (25 % som standard)

All relevant informasjon vises i det grafiske brukergrensesnittet, trussel- og hendelsesmeldinger kan lagres formater som kan leses av mennesker, som f.eks. ren tekst eller CSV (Comma-separated values). Hvis du ønsker å gjøre disse filene tilgjengelige for behandling ved hjelp av tredjeparts verktøy, velger du avmerkingsboksen ved siden av Aktiver logging til tekstfiler.

Klikk Oppsett ved siden av Avanserte alternativer for å definere målmappen som loggfilene skal lagre til.

Basert på alternativene som er valgt i Tekstloggfiler: Rediger – Du kan lagre logger med følgende skrevet informasjon:

oHendelser som f.eks. Ugyldig brukernavn og passord, Modulene kan ikke oppdateres osv. blir skrevet til eventslog.txt-filen

oTrusler oppdaget av startskanneren, beskyttelse i sanntid eller datamaskinskanning lagres i filen med navnet threatslog.txt

oResultatet av alle fullførte skanninger lagres i formatet scanlog.NUMMER.txt

oAlle hendelser relatert til kommunikasjon gjennom brannmuren skrives til firewalllog.txt

For å konfigurere filtrene for Standardfilter for loggarkiver av datamaskinskanning, klikker du knappen Rediger til høyre for dette alternativet og velger / velger bort loggtyper når det er nødvendig. Du finner mer informasjon om disse loggtypene i Loggfiltrering.