E-postbeskyttelse

E-postbeskyttelse gir kontroll over e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3- og IMAP-protokollene. Når innkommende meldinger undersøkes, bruker ESET Cyber Security Pro alle avanserte skannemetoder fra ThreatSense skannemotoren. Skanning av kommunikasjon med POP3- og IMAP-protokollene er uavhengig av e-postklienten som blir brukt.

ThreatSense-motor: Oppsett – Avansert oppsett av skanner gjør at du kan konfigurere skannemål, gjenkjenningsmetoder osv. Klikk Oppsett for å vise vinduet for detaljert oppsett av skanneren.

Tilføy markeringsmelding til fotnote i e-post – Etter at en e-postmelding er skannet, kan et varsel med skanneresultatet legges ved meldingen. Markeringsmeldingene er et nyttig verktøy, men bør ikke brukes som endelig bestemmelse av meldingssikkerhet, siden de kan utelates i problematiske HTML-meldinger og kan omgås av bestemte trusler. Følgende alternativer er tilgjengelige:

Aldri – Ingen markeringsmeldinger blir lagt til noen e-post

Bare til infisert e-post – Bare meldinger som inneholder skadelig programvare, blir merket som kontrollert

For all skannet e-post – all skannet e-post vil bli vedlagt med taggemeldinger

Legg ved merknad i emnefeltet i infiserte e-postmeldinger som er mottatt og lest – Merk av for dette hvis du vil at e-postbeskyttelsen skal legge inn en virusadvarsel i infiserte e-postmeldinger. Denne funksjonen gir enkel filtrering av infisert e-post. Den gir også økt troverdighet overfor mottakeren, og hvis en infeksjon er oppdaget, inneholder den verdifull informasjon om trusselnivået for en gitt e-post eller avsender.

Mal lagt til i emnefeltet på infisert e-post – Rediger denne malen for å endre formatet til emneprefikset for en infisert e-post.

%avstatus% – Legger til infeksjonsstatusen for e-post (for eksempel: ren, infisert ...)

%virus% – Legger til navnet på trusselen

%aspmstatus% – Endrer emnet basert på utfallet av antispam-skanningen

%produkt% – Legger til navnet på ditt ESET-produkt (i dette tilfellet - <%)PRODUCTNAME%>

%product_url% – Legger til ESETs nettstedskobling (www.eset.com)

I den nedre delen av dette vinduet kan du aktivere/deaktivere kontroll av e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3- og IMAP-protokollene. Klikk på følgende emner for å finne ut mer om dette:

Kontroll av POP3-protokoll

Kontroll av IMAP-protokoll