Andre

Aktiver smart optimalisering

Når smart optimalisering er aktivert, optimeres innstillingene for å sikre det mest effektive skannenivået uten at det går ut over skannehastigheten. De ulike beskyttelsesmodulene skanner på en intelligent måte og gjør bruk av forskjellige skannemetoder. Smart optimalisering er ikke fast definert i produktet. Utviklingsgruppen hos ESET implementerer stadig nye endringer som deretter blir integrert i ditt ESET Cyber Security Pro gjennom jevnlige oppdateringer. Hvis smart optimalisering deaktiveres, benyttes bare de brukerdefinerte innstillingene i ThreatSense-kjernen for den bestemte modulen når skanningen utføres.

Skann alternativ dataflyt (bare skanning ved behov)

Alternative dataflyter  som brukes av NTFS-filsystemet, er fil- og mappetilknytninger som er usynlige for vanlige skanneteknikker. Mange infiltrasjoner prøver å unngå å bli oppdaget ved å skjule seg som alternativ dataflyt.