Systemintegration

Element i användargränssnitt

Tillåt att användare öppnar grafiskt användargränssnitt – inaktivera den här inställningen för att förhindra att användare kommer åt det grafiska användargränssnittet. Det här kan vara användbart i hanterade miljöer eller i situationer då systemresurser behöver bevaras.

Visa ikon i menyfältstillägg – inaktivera den här inställningen för att ta bort ESET Cyber Security-ikonen från menyfältstilläggen på macOS-menyraden (högst upp på skärmen).

Meddelanden

Visa meddelanden på skrivbordet – meddelanden på skrivbordet (till exempel meddelanden om slutförda uppdateringar, slutförda genomsökningar efter virus eller om nya hot hittats) representeras av ett litet popup-fönster bredvid macOS-menyraden. Om detta är aktiverat kan ESET Cyber Security informera dig om när en ny händelse inträffar.