Vad gör jag om programmet inte fungerar

När alla moduler fungerar korrekt visas en grön Du är skyddad-rubrik i avsnittet Översikt. När en modul inte fungerar visas en röd Säkerhetsvarning-rubrik eller en orange Tillsyn krävs-rubrik. ESET Cyber Security visar ytterligare information om modulen och en föreslagen lösning för att åtgärda problem. Ändra status på enskilda moduler genom att klicka på den blå länken under varje meddelande.

Om det inte går att lösa problemet med de föreslagna lösningarna söker du i ESET:s kunskapsbas eller kontaktar ESET:s tekniska support.