Prestandaundantag

I avsnittet Prestandaundantag kan du undanta vissa filer/mappar, program eller IP/IPv6-adresser från genomsökning. Genom att exkludera sökvägar (mappar) från att genomsökas kan den tid som behövs för att genomsöka filsystemet beträffande förekomst av skadlig kod minskas avsevärt.

plus – skapar ett nytt undantag. Ange sökvägen till ett objekt.

minus – tar bort valda poster.

warning

Du bör endast undanta filer från genomsökning när du har allvarliga problem med realtidsskyddet eftersom det totala skyddet minskar om du undantar filer från genomsökning.