Ändring av konfigurationen för realtidsskydd

Realtidsskydd är viktigt för att upprätthålla ett säkert system med ESET Cyber Security. Var försiktig vid ändring av realtidsskyddets parametrar. Vi rekommenderar att du bara ändrar dessa parametrar i specifika fall, till exempel i en situation där det finns en konflikt med ett visst program.

Efter installation av ESET Cyber Security optimeras alla inställningar så att användarna får ett maximalt systemskydd.