Inställning av proxyserver

Här kan du ange proxyserverinställningarna. Parametrar som definieras här används av alla moduler som kräver anslutning till internet.

Så här konfigurerar du proxyservern:

1.Aktivera Använd proxyserver och ange proxyserverns adress i fältet Proxyserver och proxyserverns portnummer.

2.Aktivera Använd direktanslutning om proxyn inte är tillgänglig för förbikoppling och direkt kommunikation med ESET:s servrar.

3.Om kommunikationen med proxyservern kräver autentisering aktiverar du Proxyservern kräver autentisering och anger ett giltigt användarnamn och lösenord i respektive fält.