Wat is er nieuw in versie 7

Met ESET Cyber Security versie 7 worden de volgende updates en verbeteringen geïntroduceerd:

Goede prestaties en meer stabiliteit: heeft een lichtere architectuur waarbij elk onderdeel meer geïsoleerd is en alleen start wanneer dat nodig is. Hierbij wordt ook voorkomen dat de hele toepassing crasht in geval van een fout. Betere optimalisaties maken snellere en efficiëntere scans mogelijk.

ARM-compatibiliteit: bevat systeemeigen ondersteuning van de Apple-chip op basis van ARM-architectuur. Eerdere versies maakten gebruikt van Rosetta 2 om ARM te ondersteunen.

Nieuw ontwerp van de grafische gebruikersinterface: inclusief donkere modus.

Meertalig installatieprogramma: bevat alle talen in één installatiebestand.

Automatische updates: zoekt naar updates en downloadt automatisch nieuwe versies. U wordt geïnformeerd over elke update.

Toepassingsvoorkeuren: opnieuw ontworpen en verbeterd.

Meer informatie over de nieuwe functies in ESET Cyber Security vindt u in dit artikel in de ESET-kennisbank.