Hva er nytt i versjon 7

ESET Cyber Security versjon 7 introduserer følgende nyheter og forbedringer:

Høy ytelse og mer stabilitet– har lettere arkitektur der hver komponent er mer isolert. Starter bare når det er nødvendig og forhindrer at hele programmet krasjer i tilfelle feil. Bedre optimaliseringer gir raskere og mer effektiv skanning.

ARM-kompatibilitet–inneholder innebygd støtte for Apple-brikken basert på ARM-arkitektur. Tidligere versjoner brukte Rosetta 2 for å støtte ARM.

Nytt design for grafisk brukergrensesnitt–inkludert støtte for mørk modus.

Flerspråklig installasjonsprogram–inkorporerer alle språk i én installasjonsfil.

Automatiske oppdateringer–søker etter oppdateringer og laster automatisk ned nye versjoner, varsler deg om hver oppdatering.

Programinnstillinger – har blitt forbedret med et nytt design.

Hvis du vil ha mer informasjon om de nye funksjonene i ESET Cyber Security, kan du lese denne ESET-kunnskapsbaseartikkelen.