Rensenivå

Rengjøringsnivåer kan konfigureres i Programinnstillinger for disse beskyttelsesmodulene: Filsystembeskyttelse i sanntid, Skanning av skadelig programvare, Beskyttelse for nettilgang og Beskyttelse for e-postklient. De individuelle nivåene bestemmer hvordan skanneren renser infiserte filer. Følgende rensenivåer er tilgjengelige:

Ingen rensing – Infiserte filer blir ikke renset automatisk. Programmet viser et varselsvindu og lar deg velge en handling.

Normal rensing – Programmet vil prøve å rense eller slette en infisert fil automatisk. Hvis det ikke er mulig å velge korrekt handling automatisk, vil programmet tilby flere oppfølgingshandlinger. Oppfølgingshandlingene vises også hvis en forhåndsdefinert handling ikke kan fullføres.

Grundig rensing – Programmet vil rense eller slette alle infiserte filer (inkludert arkiver). De eneste unntakene er systemfiler. Hvis det ikke er mulig å rense en fil, får du en varsling og blir bedt om å velge handling.

Grundig rengjøring – I denne modusen, vil programmet prøve å rense eller slette infiserte filer automatisk.

Slettsletter alle infiserte filer.

important

Arkivskanning

I normal rensingsmodus slettes bare hele arkivfilene hvis alle filene i arkivet er infisert. Hvis et arkiv også inneholder legitime filer i tillegg til infiserte filer, blir det ikke slettet. Hvis en infisert arkivfil blir oppdaget i grundig rensingsmodus, blir hele arkivet slettet, selv om den inneholder rene filer.