Karantene

Hovedformålet med karantenen er å lagre infiserte filer på en trygg måte. Filer bør legges i karantene hvis de ikke kan renses, hvis det ikke er trygt eller anbefalt å slette dem eller hvis de blir feilaktig gjenkjent av ESET Cyber Security.

Filer som er lagret i karantenemappen kan vises i en tabell som viser dato og tidspunkt for karantenen, banen til den opprinnelige plasseringen av den infiserte filen, størrelsen i byte, årsak (f.eks. objekt lagt til av bruker) og antall trusler (f.eks. hvis et arkiv inneholder flere infiltrasjoner). Karantenemappen med filer i karantene (/Bibliotek/Programstøtte/Eset/sikkerhet/hurtigbuffer/karantene) forblir i systemet selv etter fjerning av ESET Cyber Security. Filer i karantene lagres i et trygt, kryptert format og kan gjenopprettes igjen etter at ESET Cyber Security er installert.

quarantine