Utelatelse av deteksjon

Utelatelse av deteksjon lar deg utelate objekter fra rengjøring ved å filtrere deteksjonsnavnet, objektsbanen eller hashen.

Når du konfigurerer utelatelser for deteksjon, må spesielle utelatelseskriterier angis. Et gyldig deteksjonsnavn eller SHA-1-hash bør angis. For et gyldig deteksjonsnavn eller SHA-1-hash, se Loggfiler, og velg så Deteksjoner fra rullegardinmenyen til Loggfiler. Dette er nyttig når et falsk positiv oppdages i ESET Cyber Security. Utelatelser for virkelige infeksjoner er svært farlig. Vurder å bare utelate filene eller katalogene som er berørt, midlertidig. Utelatelser gjelder også Potensielt uønskede programmer, potensielt utrygge programmer og mistenkelige programmer.

Det finnes følgende typer utelatelseskriterier:

Nøyaktig fil – Utelater en fil basert på en spesifisert hash SHA-1, uansett filtype, plassering, navn eller filendelse.

Deteksjon – Utelat hver enkelt fil basert på deteksjonsnavnet.

Bane + Deteksjon – Utelat hver enkelt fil basert på deteksjonsnavnet og banen, inkludert filnavnet (f.eks. file:///Users/documentation/Downloads/eicar_com.zip).

warning

Du bør bare bruke deteksjonsutelatelser hvis du opplever alvorlige problemer med å oppdage ting som skadelig programvare, fordi ekskludering av skadelig programvare fra skanning reduserer den samlede beskyttelsen.