Asetusten siirto

Versiosta 7.2 ja uudemmista alkaen ESET Cyber Security -versiosta 6 tehdyt asetukset siirretään automaattisesti uuteen versioon päivitysprosessin aikana.

Siirtämisen jälkeen ESET Cyber Security näyttää aloitusnäytössä ilmoituksen asetusten onnistuneesta siirtämisestä: Asetuksesi siirrettiin uuteen versioon.

important

Jos olet jo päivittänyt ESET Cyber Security 6:n versioon 7 tai 7.1, voit silti siirtää asetuksesi päivittämällä uudempaan versioon. Lisätietoja on siirtoa koskevassa ESET-tietopankkiartikkelissa.

Kaikki versiossa 7.X olevat asetukset päivitetään versioon 6 lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

Oikeusasetukset (ei tueta versiossa 7)

Mukautettu välityspalvelin päivityksiä varten (Mukautettua välityspalvelinta ei tueta versiossa 7)

Karanteenin sisältö

Puhdistustasot tarkistuksille

Tarvepohjaisen tarkistuksen kohdeprofiilit

Seuraavien ominaisuuksien asetukset on tallennettu siirron .xml-tiedostoon, ja ne voidaan ladata, kun ominaisuudet tulevat myöhempiin ESET Cyber Security -versioihin:

Laitehallinta

Logs

Internetin käytön suojaus

Esitystila