Tarkistusasetukset

Voit määrittää näiden suojausmoduulien tarkistusasetukset Sovellusasetukset-kohdassa: Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus, haittaohjelmatarkistukset, internetin käytön suojaus sekä sähköpostisovelluksen suojaus. Voit valita jokaiselle suojausmoduulille järjestelmän tarkistuksen aikana käytettävät menetelmät. Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

Heuristiikka – Heuristiikka hyödyntää algoritmia, joka analysoi ohjelmien (haitallista) toimintaa. Heuristiikkatunnistuksen tärkein etu on kyky tunnistaa uusia haitallisia ohjelmistoja, joita ei aiemmin ollut.

Kehittynyt heuristiikka – Kehittynyt heuristiikka koostuu ESETin kehittämistä, ainutlaatuisista algoritmeista, jotka on optimoitu tunnistamaan madot ja troijalaiset. Algoritmit on laadittu korkean tason ohjelmointikielillä. Ohjelman tunnistuskyky on huomattavasti parempi kehittyneen heuristiikan ansiosta.

Älykäs optimointi - Kun tämä on käytössä, älykäs optimointi tarjoaa tehokkaimman tarkistustason säilyttäen samalla suurimmat tarkistusnopeudet. Eri suojausmoduulit tarkistavat älykkäästi soveltamalla erilaisia tarkistusmenetelmiä tiettyihin tiedostotyyppeihin.