Järjestelmäintegrointi

Käyttöliittymän osat

Salli käyttäjän avata graafinen käyttöliittymä – Poista tämä asetus käytöstä, jos haluat estää käyttäjiä pääsemästä käyttöliittymään. Tästä voi olla hyötyä hallinnoiduissa ympäristöissä tai tilanteissa, joissa haluat säästää järjestelmäresursseja.

Näytä kuvake valikkorivin lisätilassa – Poista tämä asetus käytöstä poistaaksesi ESET Cyber Security -kuvakkeen macOS-valikkorivin lisätilassa (näytön yläosassa).

Ilmoitukset

Näytä ilmoitukset työpöydällä – Työpöytäilmoitukset (kuten onnistuneet päivitysviestit, virustarkistustehtävien suorittaminen tai löydetyt uudet uhat) näytetään pienellä ponnahdusikkunalla macOS-valikkorivin vieressä. Jos käytössä, ESET Cyber Security voi ilmoittaa uusista tapahtumista.