Lähetä näyte analysoitavaksi

Valitse sovelluksen pääikkunassa vasemmasta valikosta Tarkista ja napsauta nuolikuvaketta arrow_icon nähdäksesi Lähetä näyte -vaihtoehdon.

Tämän vaihtoehdon avulla voit lähettää tietokoneeltasi löytyvän epäilyttävästi käyttäytyvän tiedoston tai verkosta löytyvän epäilyttävän sivustonESET Research Labin analysoitavaksi.

important

Ennen näytteiden lähettämistä ESETille

Lähettämäsi näytteen on täytettävä vähintään yksi seuraavista kriteereistä:

ESET-tuotteesi ei havaitse näytettä

Tiedosto tunnistetaan virheellisesti uhaksi

Näyte ei ole henkilökohtainen tiedosto. ESET ei hyväksy näytteiksi henkilökohtaisia tiedostojasi (joista haluat etsiä haittaohjelmia ESET:llä). ESET Research Lab ei suorita käyttäjille tarvepohjaisia tarkistuksia.

Määritä analysoitavaksi lähetettävä tiedosto valitsemalla Lähetä. Määritä Lähetä näyte analysoitavaksi -lomakkeeseen seuraavat tiedot:

Lähettämisen syy – valitse pikavalikosta.

Näyte – määritä lähetettävän tiedoston polku tai vedä ja pudota tiedosto merkitylle alueelle.

Ota yhteyttäilmoita yhteystiedot, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoja tiedostosta, mutta voit jättää sähköpostiosoitteesi ilmoittamatta valitsemalla Lähetä nimettömästi.

Napsauttamalla Seuraava pääset viimeiseen vaiheeseen, jossa annat lisätietoja näytetiedostosta, kuten havaitut haittaohjelmatartunnan merkit tai oireet ja tiedoston alkuperä. Lisätietojen antaminen auttaa laboratorioitamme tunnistamaan ja käsittelemään näytteitä.

note

Et välttämättä saa vastausta ESETiltä

Huomaa, että ESET ei lähetä vastausta, ellei lisätietoja tarvita. Palvelimemme vastaanottavat päivittäin tuhansia tiedostoja, joten kaikkiin lähetyksiin ei voi vastata.

Jos näyte todetaan haitalliseksi sovellukseksi tai sivustoksi, sen tunnistus lisätään tulevaan ESET-tuotepäivitykseen.