Tiedostojärjestelmän suojaus

Reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus suojaa tiedostoja ja kohteita haitalliselta koodilta. Erilaiset tapahtumat voivat käynnistää tarkistuksen. ESET LiveGrid®-tekniikkaa (kuvattu osiossa nimeltä ThreatSense-moottorin parametrien asetukset) käyttävän reaaliaikaisen tiedostojärjestelmän suojauksen juuri luoduille ja vanhoille tiedostoille suorittamat toimenpiteet voivat olla erilaisia. Juuri luotuja tiedostoja voi hallita tarkemmin.

Tarkistettava tietoväline

Voit ohittaa seuraavat tietovälineet Real-time-tarkistuksessa:

Paikalliset asemat - järjestelmän kiintolevyt

Siirrettävä tietoväline - USB-tallennusvälineet, Bluetooth-laitteet jne.

Verkkomedia - kaikki verkkoon liitetyt asemat

Tarkistus käytössä

Oletuksena kaikki tiedostot tarkistetaan tiedoston avaamisen ja luomisen yhteydessä. Suosittelemme säilyttämään nämä oletusasetukset, sillä ne antavat tietokoneelle parhaan reaaliaikaisen suojauksen:

Prosessoi poikkeukset

Voit myös ohittaa tarkistuksessa tietyt prosessit. Jos haluat ohittaa pois tietyn prosessin, määritä prosessin binäärin täydellinen polku. Pelkän sovelluspaketin käyttö ei riitä. Yleismerkkejä ei tueta. Jos haluat esimerkiksi ohittaa Safarin, luo prosessin ohitus prosessipolulla: /Applications/Safari.app/Contents/MacOS/Safari

important

Suosittelemme, että käytät oletusasetuksia ja että muutat tarkistuksessa ohitettavia kohteita vain erityistapauksissa, esimerkiksi silloin, kun tietyn tallennusvälineen tarkistaminen hidastaa tiedonsiirtoa merkittävästi.

ThreatSense-parametrit

Nämä ovat tarkistusmoduulin yksityiskohtaisia asetuksia, joita kannattaa muuttaa vain, jos olet kokenut käyttäjä. Saat parhaan suojauksen ja suorituskyvyn, kun et muuta oletusarvoja.