Tietojenkalastelusuojaus

Tietojenkalastelu on rikollista toimintaa, joka perustuu käyttäjien manipuloinnille luottamuksellisten tietojen saamiseksi. Tietojenkalastelulla pyritään usein pääsemään käsiksi arkaluonteisiin tietoihin, kuten pankkitilinumeroihin, luottokorttinumeroihin, PIN-koodeihin tai käyttäjänimiin ja salasanoihin. Lisätietoja tietojenkalastelusta on ESET-sanastossa.

Suosittelemme pitämään tietojenkalastelusuojauksen käytössä (Suojaukset > Internet- ja sähköpostiasetukset > Tietojenkalastelusuojaus). Kaikki vaarallisista sivustoista tai vaarallisilta toimialueilta tulevat mahdolliset tietojenkalasteluhyökkäykset estetään, ja hyökkäyksestä ilmaiseva varoitus tulee näkyviin.

Katso lisätietoja AMTSO-testisivulta, jos haluat testata, toimiiko tietojenkalastelusuojaus oikein.