ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Modul- og produktopdateringer

Modulopdateringer

Opdateringstypes

Regelmæssig opdatering. Dette er standardopdateringstypen. Den sikrer, at registreringssignaturdatabasen og produktmodulerne opdateres automatisk fra ESET-opdateringsservere.

Forhåndsopdateringer indeholder de nyeste fejlrettelser og registreringsmetoder, der snart er tilgængelige for offentligheden. De er dog muligvis ikke altid stabile. Det anbefales derfor ikke at bruge dem i et produktionsmiljø.

Forsinkede opdateringer gør det muligt at opdatere fra specielle opdateringsservere, der giver nye versioner af virusdatabaser med en forsinkelse på mindst X-timer (det vil sige databaser, der er testet i et rigtigt miljø og betragtes som stabile).

Annuller opdatering af modul

Hvis du har mistanke om, at en ny opdatering af registreringsprogrammet og programmodulerne kan være ustabil eller ødelagt, kan du gå tilbage til den tidligere version og midlertidigt deaktivere opdateringer.

Opret øjebliksbilleder af moduler

ESET Cyber Security optager øjebliksbilleder af registreringsprogrammet og programmoduler til brug med funktionen Annuller opdatering. For at kunne oprette øjebliksbilleder af virusdatabasen skal du lade Opret øjebliksbilleder af moduler være markeret. Når Opret øjebliksbilleder af moduler er markeret, oprettes første øjebliksbillede under første opdatering. Det næste oprettes efter 48 timer. Feltet Antal lokalt lagrede øjebliksbilleder definerer antallet af lagrede øjebliksbilleder af registreringsprogrammet.


note

Når det maksimale antal snapshots er nået (f.eks. tre), erstattes det ældste øjebliksbillede af et nyt øjebliksbillede hver 48. time. ESET Cyber Security til macOS annullerer opdateringsversionerne af registreringsprogrammet og programmodulerne og vender tilbage til det ældste øjebliksbillede.

Produktopdateringer

Produktopdateringer sikrer, at du altid bruger den nyeste produktversion. Aktivér til/fra-knappen Automatiske opdateringer for at få produktopdateringer installeret automatisk ved næste genstart og opretholde konstant adgang til de nyeste funktioner og højest mulig beskyttelse.

Primær server og sekundær server

Muligheden for automatisk at vælge primære og sekundære opdateringsservere er aktiveret som standard. Begge servere kan angives, når til/fra-knappen for at vælge automatisk er deaktiveret.