ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Logfiler

Logfiler indeholder oplysninger om vigtige programhændelser, som er indtruffet, og giver en oversigt over registrerede trusler. Logføring er afgørende for systemanalyse, trusselsregistrering og fejlfinding. Logføring udføres aktivt i baggrunden uden brugerinteraktion. Oplysningerne registreres på basis af de aktuelle indstillinger for logomfang. Du kan se tekstbeskeder og logfiler direkte fra ESET Cyber Security-miljøet, og du kan arkivere logfiler.

Du kan åbne logfilerne i hovedmenuen for ESET Cyber Security ved at klikke på Værktøjer > Logfiler. Vælg den ønskede logtype i rullemenuen øverst til højre i vinduet. De tilgængelige logfiler er følgende:

Registrerede trusler – Oplysninger om hændelser, der er relateret til registrering af infiltrationer.

Computerscanning – Resultater af alle fuldførte scanninger vises i denne logfil. Dobbeltklik på en postering for at se detaljer om den respektive on-demand-computerscanning.

Hændelser – Hjælper systemadministratorer og brugere med at løse problemer. Alle vigtige handlinger, der udføres af ESET Cyber Security, registreres i hændelseslogfiler.

Filtrerede websteder – viser en liste over websteder, der blev blokeret af internetbeskyttelse. I disse logfiler kan du se tidspunkt, URL-adresse, status, IP-adresse, bruger og program, der har oprettet en forbindelse til det bestemte websted.

Sendte filer – Indeholder poster med de prøver, der er sendt til analyse.

logs