ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Realtidsbeskyttelse af filsystem

Beskyttelse af filsystem i realtid kontrollerer alle typer medier og udløser en scanning på baggrund af forskellige hændelser. Med ESET LiveGrid®-teknologien (beskrevet under Opsætning af ThreatSense-programparametre) kan realtidsbeskyttelse af filsystemet være forskellig for filer, der er oprettet for nylig, og eksisterende filer. Det er nemmere at kontrollere filer, der er oprettet for nylig.

Hvis du vil ændre avancerede indstillinger for beskyttelse af filsystemet i realtid, skal du åbne Programindstillinger ved hjælp af cmd+, eller klikke på ESET Cyber Security på macOS-menulinjen og vælge Præferencer (indstillinger) > Beskyttelse af filsystem.

Som standard scannes alle filer under filåbning og filoprettelse. ESET anbefaler, at du bevarer disse standardindstillinger, da de giver maksimal realtidsbeskyttelse af din computer: Beskyttelse i realtid starter ved systemstart og giver uafbrudt scanning. I særlige tilfælde (for eksempel hvis der er en konflikt med en anden realtidsscanner), kan du stoppe beskyttelse i realtid fra hovedprogramvinduet (klik på Beskyttelse > Computer og sluk for Beskyttelse af filsystem i realtid).

Du kan ekskludere følgende typer medier fra Real-time-scanneren:

Lokale drev – Systemharddiske

Flytbare medier – Cd'er, dvd'er, USB-medier, Bluetooth-enheder osv.

Netværksmedier – Alle tilknyttede drev

Du kan også udelukke specifikke processer fra scanning.

Vi anbefaler, at du bruger standardindstillingerne og kun ændrer scanningsudeladelser i særlige tilfælde, f.eks. når en scanning af bestemte medier gør dataoverførsler markant langsommere.