Overzicht

ESET Cloud Office Security biedt geavanceerde preventieve bescherming voor gebruikers van Microsoft 365-toepassingen. De combinatie van spamfiltering, antimalwarescanning en anti-phishing helpt uw bedrijfscommunicatie te beschermen tegen malware, minimaliseert de nadelige effecten van ongevraagde berichten op de dagelijkse productiviteit en helpt voorkomen dat binnenkomende externe e-mails worden gebruikt als kanaal voor gerichte aanvallen.

Antimalwarebescherming van ESET Cloud Office Security beschermt Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online en Teams van uw bedrijf.

overview_diagram

ESET Cloud Office Security beveiligt OneDrive en Postvak van gelicentieerde gebruikers, evenals teamgroepen en SharePoint-sites. Elke store van deze Microsoft 365-toepassingen wordt beveiligd, ongeacht wie er een bestand heeft geüpload of wie er een e-mail heeft verzonden. De inhoud zelf wordt beschermd, ongeacht wie de maker ervan is. De maker kan ook een gastgebruiker zijn om de best mogelijke beveiliging te garanderen.