Inkorgsskydd

Integrering av ESET NOD32 Antivirus med din inkorg ökar nivån av aktivt skydd mot skadlig kod i e-postmeddelanden.

Om du vill konfigurera Inkorgsskydd ska du öppna Avancerade inställningar > Skydd > Skydd av e-postklienter > Inkorgsskydd.

Aktivera e-postskydd genom klient-plugin-program – när det här alternativet är inaktiverat är skyddet för klient-plugin-program avstängt.

Välj e-postmeddelanden som ska genomsökas:

Mottagen e-post

Skickad e-post

Läst e-post

Ändrad e-post

note

Vi rekommenderar att du låter Aktivera e-postskydd genom klient-plugin-program vara aktiverat. EnÄven om integrering inte är aktiveras eller inte fungerar skyddas e-postkommunikationen av modulen Skydd av e-postklienter genom Skydd av e-posttransport (IMAP/IMAPS och POP3/POP3S).

Optimering av hantering av bifogade filer – om optimering är inaktiverat genomsöks alla bifogade filer omedelbart. Du kan uppleva en att e-postklientens prestanda blir långsammare.

Integrationer – gör att du kan integrera Inkorgsskydd i din e-postklient. Du hittar mer information i Integrationer.

Svar – gör att du kan anpassa hanteringen av skräppostmeddelanden. Du hittar mer information i Svar.