Oppdatering

Regelmessig oppdatering av ESET NOD32 Antivirus er den beste måten å sikre maksimalt sikkerhetsnivå for datamaskinen. Oppdateringsmodulen sørger for at både programmodulene og systemkomponentene alltid er oppdatert.

Du kan klikke Oppdater i hovedvinduet for å vise gjeldende oppdateringsstatus, blant annet dato og klokkeslett for siste vellykkede oppdatering og om en oppdatering er nødvendig.

I tillegg til automatiske oppdateringer kan du klikke på Se etter oppdateringer for å utløse en manuell oppdatering. Regelmessig oppdatering av programmoduler og komponenter er et viktig aspekt av å skaffe full beskyttelse mot skadelig kode. Du bør være oppmerksom på produktmodulenes konfigurasjon og drift. Du må aktivere produktet ditt ved bruk av aktiveringsnøkkel for å motta oppdateringer. Hvis du ikke gjorde dette under installasjonen, må du aktivere ESET NOD32 Antivirus for å få tilgang til ESETs oppdateringsservere. Aktiveringsnøkkelen din ble sendt til deg i en e-post fra ESET etter at du kjøpte ESET NOD32 Antivirus.

PAGE_UPDATE

Gjeldende versjon – Viser versjonsnummeret til den gjeldende produktversjonen du har installert.

Siste vellykkede oppdatering – Viser datoen for den siste vellykkede oppdateringen. Hvis du ikke ser en nylig dato, kan det hende at produktmodulene dine ikke er nylig oppdatert.

Siste vellykkede sjekk etter oppdateringer – Viser datoen for den siste vellykkede sjekken etter oppdateringer.

Vis alle moduler – Viser listen over installerte programmoduler.

Klikk på Se etter oppdateringer for å finne siste tilgjengelige versjon av ESET NOD32 Antivirus.

Oppdateringsprosessen

Etter å ha klikket på Se etter oppdateringer, starter nedlastingen. En fremdriftslinje for nedlastingen og gjenstående tid vises. Hvis du vil avbryte oppdateringen, klikker du Avbryt oppdatering.

PAGE_UPDATE_02

important

Under normale omstendigheter vil du se det grønne sjekkmerket i vinduet Oppdater som indikerer at programmet er oppdatert. Hvis du ikke ser et grønt sjekkmerket, trenger programmet oppdatering og er mer utsatt for infeksjoner. Oppdater programmodulene så snart som mulig.

Vellykket oppdatering

Hvis du mottar en melding om mislykket moduloppdatering, kan det skyldes følgende problemer:

1.Ugyldig abonnement – Abonnementet som brukes til aktivering, er ugyldig eller har utløpt. I hovedprogramvinduet klikker du på Hjelp og støtte > Endre abonnement og aktiverer produktet ditt.

2.Det oppsto en feil da programmet prøvde å laste ned oppdateringsfiler – Dette kan skyldes feil Internett-tilkoblingsinnstillinger. Det anbefales at du kontrollerer Internett-tilkoblingen (for eksempel ved å åpne et vilkårlig nettsted i nettleseren). Hvis nettstedet ikke åpnes, er det sannsynligvis en Internett-tilkobling som ikke er etablert eller tilkoblingsproblemer på tidatamaskinen. Sjekk med Internett-leverandøren (ISP) din om Internett-tilkoblingen din fungerer.

PAGE_UPDATE_03

important

Du må starte datamaskinen på nytt etter en vellykket ESET NOD32 Antivirus-oppdatering til en nyere produktversjon for å sikre at alle programmoduler ble oppdatert korrekt. Det er ikke nødvendig å starte datamaskinen på nytt etter regelmessige moduloppdateringer.

note

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til feilsøking for meldingen "Moduloppdatering mislyktes".