Programmer ekskludert fra spillmodus

Du kan velge programmer som ikke skal kjøre i spillmodus ved å legge til et programnavn eller en bane. Når du kjører et ekskludert program i fullskjermmodus, brukes ikke spillmodus.

Kontrollelementer

Legg til – Legg til et ekskludert program.

Rediger – Velg programmet som du vil konfigurere og klikk på Rediger.

Fjern – Velg sertifikatet som du vil fjerne og klikk på Fjern.

Import/eksport – Importer programmer fra en fil eller lagre din nåværende liste over programmer til en fil.