Enhetskontroll

ESET NOD32 Antivirus gir automatisk enhetskontroll (CD/DVD/USB/osv). Denne modulen tillater deg å blokkere eller tilpasse utvidede filtre/tillatelser og angi hvordan brukeren kan få tilgang til å arbeide med en gitt enhet. Dette kan være nyttig hvis datamaskinadministratoren ønsker å hindre bruk av medier med uønsket innhold.

Støttede eksterne enheter:

Disklagring (HDD, flyttbar USB-diskett)

CD/DVD

Skriver USB

FireWire Lagring

Bluetooth Enhet

Smartkortleser

Avbildningsenhet

Modem

LPT/COM port

Bærbar enhet (batteridrevne enheter som mediespillere, smarttelefoner, plug-and-play-enheter osv.)

Alle enhetstyper

Oppsettsvalgene for enhetskontroll kan endres i Avansert oppsett > Beskyttelser > Enhetskontroll.

Klikk på bryteren Aktiver enhetskontroll for å aktivere funksjonen Enhetskontroll i ESET NOD32 Antivirus. Du må starte datamaskinen på nytt for at denne endringen skal tre i kraft. Når Enhetskontroll er aktivert, kan du definere Reglene i vinduet Regelredigering.

note

Du kan opprette ulike enhetsgrupper som ulike regler gjelder for. Du kan også opprette kun én gruppe enheter som regelen der handlingen Tillatt eller Skriv blokk gjelder. Dette gjør at ukjente enheter blokkeres av enhetskontroll når de er koblet til datamaskinen din.

Hvis en enhet som blokkeres av en eksisterende regel settes inn, vises et varslingsvindu og du vil ikke få tilgang til enheten.