ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Brug ESET HOME-konto

Knyt din enhed til ESET HOME for at få vist og administrere alle dine aktiverede ESET-abonnementer og -enheder. Du kan forny, opgradere eller udvide dit abonnement og få vist vigtige abonnementsoplysninger. I ESET HOME-administrationsportalen eller -mobilappen kan du tilføje forskellige abonnementer, hente produkter til dine enheder, kontrollere status for produktsikkerhed eller dele abonnementer via e-mail. Du kan finde flere oplysninger på siderne med onlinehjælp til ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Når du har valgt Brug ESET HOME-konto som aktiveringsmetode, eller når der oprettes forbindelse til ESET HOME-kontoen under installationen:

1.Log på din ESET HOME konto


note

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, kan du klikke på Opret konto for at registrere dig eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på Jeg har glemt min adgangskode og følge trinnene på skærmen eller se vejledningen i Onlinehjælp til ESET HOME.

2.Angiv et enhedsnavn for enheden, der skal bruges i alle ESET HOME-tjenester, og klik på Fortsæt.

3.Vælg et abonnement til aktivering, eller tilføj et nyt abonnement. Klik på Fortsæt for at aktivere ESET NOD32 Antivirus.