Værktøjslinje i Microsoft Outlook

Microsoft Outlook-beskyttelse fungerer som et plugin-modul. Når ESET NOD32 Antivirus er installeret, føjes denne værktøjslinje, der indeholder indstillingerne for antivirusbeskyttelse , til Microsoft Outlook:

ESET NOD32 Antivirus – Dobbeltklik på ikonet for at åbne hovedvinduet i ESET NOD32 Antivirus.

Scan meddelelser igen – Sætter dig i stand til at starte e-mailkontrol manuelt. Du kan angive meddelelser, som vil blive kontrolleret, og du kan aktivere genscanning af modtaget e-mail. Få flere oplysninger ved at se Beskyttelse af postkasse.

Scanneropsætning – Viser indstillinger til konfiguration af Beskyttelse af postkasse.