ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Forbindelsesindstillinger

Hvis du vil have adgang til konfigurationsindstillingerne for proxyserveren for en bestemt opdateringsprofil, skal du åbne Avanceret opsætning > Opdater > Profiler > Opdateringer > Forbindelsesindstillinger. Klik på rullemenuen HTTP-proxy, og vælg en af de tre følgende indstillinger:

Brug ikke proxyserver

Forbindelse gennem en proxyserver

Brug globale proxyserverindstillinger

Vælg Brug globale proxyserverindstillinger for at bruge konfigurationen for proxyserveren, der allerede er angivet i Avanceret opsætning > Forbindelse > Proxyserver.

Markér Brug ikke proxyserve for at angive, at der ikke bruges nogen proxyserver til opdatering af ESET NOD32 Antivirus.

Indstillingen Forbindelse gennem en proxyserver skal markeres, hvis:

Der bruges en anden proxyserver end den, der er defineret i Avanceret opsætning > Forbindelse, til at opdatere ESET NOD32 Antivirus. I denne konfiguration skal der angives oplysninger til den nye proxy under adressen til Proxyserver, Port til kommunikation (3128 er standard) og Brugernavn og Adgangskode for proxyserveren, hvis det er nødvendigt.

Proxyserverindstillingerne angives ikke globalt, men ESET NOD32 Antivirus opretter forbindelse til en proxyserver for at hente opdateringer.

Din computer har forbindelse til internettet via en proxyserver. Indstillinger hentes fra Internet Explorer under programinstallation, men hvis de ændres (hvis du f.eks. skifter internetudbyder), skal du sørge for, at proxyindstillingerne, der vises i dette vindue, er korrekte. Ellers kan programmet ikke oprette forbindelse til opdateringsservere.

Standardindstillingen for proxyserveren er Brug globale proxyserverindstillinger.

Brug direkte forbindelse, hvis der ikke er en tilgængelig proxy – Proxyen omgås under opdatering, hvis der ikke kan oprettes forbindelse til den.


note

Felterne Brugernavn og Adgangskode i denne sektion er specifikke for proxyserveren. Udfyld kun disse felter, hvis der skal angives et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til proxyserveren. Disse felter skal kun udfyldes, hvis du ved, at du skal bruge en adgangskode for at få adgang til internettet via en proxyserver.