ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Vælg prøve til analyse

Hvis du finder en mistænkelig fil på din computer eller et mistænkeligt websted på internettet, kan du sende det til ESETs forskningslaboratorium til analyse (er muligvis ikke tilgængeligt afhængigt af din konfiguration af ESET LiveGrid®).


important

Før du sender prøver til ESET

Du skal ikke sende en prøve, medmindre den opfylder mindst et af følgende kriterier:

Prøven blev slet ikke registreret af dit ESET-produkt

Prøven blev fejlagtigt registreret som en trussel

Vi accepterer ikke dine personlige filer (som du ønsker, ESET skal scanne for malware) som prøver (ESETs forskningslaboratorium udfører ikke scanninger på brugernes anmodning)

Brug et beskrivende emne, og tilføj så mange oplysninger som muligt om filen (f.eks. et skærmbillede eller det websted, du har hentet den fra)

Du kan sende en prøve (en fil eller et websted) til ESET til analyse ved hjælp af en af følgende metoder:

1.Brug indsendelsesformularen til prøver i dit produkt. Den findes i Værktøjer > Afsend prøve til analyse. Den højst tilladte størrelse på en indsendt prøve er 256 MB.

2.Alternativt kan du sende filen via e-mail. Hvis du foretrækker dette, skal du pakke filen/filerne med WinRAR/WinZIP, beskytte arkivet med adgangskoden "infected" og sende det til samples@eset.com.

3.Hvis du vil rapportere spam eller falske positiver for spam, kan du læse mere i vores artikel i ESET-vidensbasen.

I formularen Vælg prøve til analyse skal du vælge den beskrivelse på rullelisten Årsag til afsendelse af filen, der bedst passer til formålet med meddelelsen:

Mistænkelig fil

Mistænkeligt websted (et websted, der er inficeret af malware),

Falsk positivt hjemmeside

Falsk positiv fil (fil, der er registreret som en inficering men ikke er inficeret),

Andet

Fil/websted – Stien til den fil eller det websted, som du vil sende.

Kontakt-e-mail – Kontakt-e-mailadressen sendes sammen med de mistænkelige filer til ESET og kan bruges til at kontakte dig, hvis der kræves yderligere oplysninger til analysen. Det er valgfrit, om du vil angive en kontakt-e-mailadresse. Vælg Send anonymt, hvis den skal være tom.


note

Du får muligvis ikke svar fra ESET

Du vil ikke få svar fra ESET, medmindre der kræves yderligere oplysninger fra dig. Hver dag modtager vores servere titusinder af filer, hvilket gør det umuligt at besvare alle indsendelser.

Hvis prøven viser sig at være et skadeligt program eller websted, føjes registreringen af den til en kommende ESET-opdatering.