Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Nieuwe functies

Wat is er nieuw in ESET NOD32 Antivirus 16.2

Intel® Threat Detection Technology

Op hardware gebaseerde technologie waarmee ransomware wordt geïdentificeerd wanneer deze probeert detectie in het geheugen te voorkomen. De integratie versterkt de bescherming tegen ransomware zonder afbreuk te doen aan de algemene systeemprestaties. Bekijk de ondersteunde verwerkers.

Donkere modus

Met deze functie kunt u een licht of donker kleurenschema kiezen voor de grafische gebruikersinterface van ESET NOD32 Antivirus. U kunt nu het kleurenschema wijzigen in de rechterbovenhoek van het hoofdprogrammavenster.

Ondersteuning voor Windows 7, 8 en 8.1 is beëindigd.

ESET NOD32 Antivirus 16.2 wordt alleen ondersteund voor Windows 10 en 11. Zie Verouderde versies van Microsoft Windows voor meer informatie.

Nieuw ontwerp van Geavanceerde instellingen

Geavanceerde instellingen hebben een nieuw ontwerp en de instellingen zijn nu gegroepeerd voor een betere gebruikerservaring.


note

Als u 'Wat is nieuw'-meldingen wilt uitschakelen, opent u Geavanceerde instellingen > Meldingen > Bureaubladmeldingen. Klik op Bewerken naast Bureaubladmeldingen en schakel het selectievakje 'Wat is nieuw'-meldingen weergeven uit. Klik vervolgens op OK. Meer informatie over meldingen vindt u in het gedeelte Meldingen.


note

Voor een gedetailleerde lijst met wijzigingen in ESET NOD32 Antivirus raadpleegt u ESET NOD32 Antivirus-wijzigingslogbestanden.